Vooni LED-slinga med Fjärrkontroll Vooni LED-slinga med Fjärrkontroll

Vooni LED-slinga med Fjärrkontroll

Julia Julia

https://www.coolstuff.se/hem-tradgard/vardagsrum/lampor/vooni-led-slinga-med-fjarrkontroll-pid-17338

Problem med fjärrkontrollen?

Kolla in denna videon: https://www.youtube.com/watch?v=vc8a0zZZANs

Lyser inte slingan?

Rikta fjärrkontrollen mot IR-sensorn på kontrollenheten och tryck på ON/OFF knappen på fjärrkontrollen för att tända lamporna

OBS!

• Produktens spänning är DC12V, anslut aldrig till DC24V eller AC220V.
• Anslut aldrig två ledningar direkt vid kortslutning

Så använder du DIY-knapparna:

1. Tryck på DIY-knappen som du vill programmera.
2. Tryck länge på någon av de färgade pilknapparna för att ändra ljuset med antingen röd, grön eller blå färg. Uppåt-pilarna ökar den valda färgnyansen och nedåtpilarna minskar den.

3. Fortsätt att trycka länge på de olika pilarna tills du är nöjd med färgblandningen.

4. Spara den justerade färgen genom att trycka på samma DIY-knapp som du började med.

5. Nu kan du enkelt välja din favoritfärg på ljuset, bara genom att trycka på den programmerade DIY-knappen.

Skulle du undra någonting mer, så är det bara att mejla oss: kundtjanst@coolstuff.se