Jag har inte fått min faktura Jag har inte fått min faktura

Jag har inte fått min faktura

Pajtesa Zhuta Pajtesa Zhuta

Du kan logga in på Klarnas portal https://app.klarna.com/login och ladda ner fakturan eller betala den direkt. Har du inte möjlighet att göra det, så kontakta oss på kundtjanst@coolstuff.se, så skickar vi via Klarna en ny faktura till din e-postadress.

Har du inte fått svar på din fråga?

Du kan läsa mer om hur du kan betala till köp i våra köpvillkor, och du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst på kundtjanst@coolstuff.se så hjälper vi dig med dina frågor!