Var kan jag hämta ut mitt paket? Var kan jag hämta ut mitt paket?

Var kan jag hämta ut mitt paket?

Pajtesa Zhuta Pajtesa Zhuta

När du får avisering via sms eller mejl om att paketet finns att hämta får du också reda på hos vilket ombud paketet finns. Med hjälp av ditt kollinummer kan du också spåra din leverans hos Schenker eller Postnord, i spårningsinformationen framgår det vilket ombud paketet är på väg till.

Har du inte fått svar på din fråga?

Du kan läsa mer om leveransen i våra köpvillkor och du är väldigt välkommen att kontakta vår kundtjänst på kundtjanst@coolstuff.se så hjälper vi dig!