Vooni LED-lyslist med fjernkontroll Vooni LED-lyslist med fjernkontroll

Vooni LED-lyslist med fjernkontroll

Gloy Gloy

https://www.coolstuff.no/hjem-hage/stue/lamper/led-lyslist-med-fjernkontroll-pid-17338

Virker ikke fjernkontrollen?

Kanskje dette hjelper https://www.youtube.com/watch?v=vc8a0zZZANs

Lyser ikke kjedet i det hele tatt?

FJERN PLASTBESKYTTELSEN PÅ BATTERIET SOM PEKER UT FRA FJERNKONTROLLEN.
 RETT FJERNKONTROLLEN MOT KONTROLLENHETENS IR-SENSOR OG TRYKK PÅ ON-/OFFKNAPPEN FOR Å SKRU PÅ LYSENE.

FORSYNINGSSPENNINGEN TIL DETTE PRODUKTET ER DC 12 V, KOBLE ALDRI TIL DC 24 V
ELLER AC 220 V

KOBLE ALDRI TO LEDNINGER DIREKTE I TILFELLE KORTSLUTNING

SÅNN BRUKER DU DIY-KNAPPENE
1. TRYKK PÅ DIY-KNAPPEN DU ØNSKER Å PROGRAMMERE.
2. TRYKK LENGE PÅ EN AV DE FARGEDE PILKNAPPENE FOR Å ENDRE LYSET MED ENTEN RØD, GRØNN
ELLER BLÅ FARGE. PIL OPPOVER VIL ØKE DEN VALGTE FARGENYANSEN, OG PIL NEDOVER VIL
REDUSERE DEN.
3. HOLD LENGE PÅ DE FORSKJELLIGE PILENE TIL DU ER FORNØYD MED FARGEBLANDINGEN.
4. LAGRE DEN JUSTERTE FARGEN VED Å TRYKKE PÅ DEN SAMME DIY-KNAPPEN SOM DU STARTET MED.
5. NÅ KAN DU ENKELT VELGE DIN FAVORITTLYSFARGE BARE VED Å TRYKKE PÅ DEN PROGRAMMERTE
DIY-KNAPPEN.

Tilbake til Coolstuff

Legg til kommentar

Logg på hvis du vil legge inn en kommentar.