Mit produkt er i stykker- jeg vil gerne reklamere det Mit produkt er i stykker- jeg vil gerne reklamere det

Mit produkt er i stykker- jeg vil gerne reklamere det

Gloy Gloy

Det er vigtigt for os, at de varer du modtager, er fejlfri ved leveringen. Du har 2 års reklamationsret på samtlige produkter på fabrikations- og materialefejl (mangler). På batterier ydes der dog kun 6 måneders reklamationsret, da batterier betragtes som en sliddel, hvis levetid afhænger af måden hvorpå batteriet bruges og opbevares på. Hvis du skulle modtage en defekt vare, så bedes du kontakte os hurtigst muligt gennem  https://www.coolstuff.dk/returer-reklamation  og give en detaljeret beskrivelse af fejlen, meget gerne med billed-dokumentation af problemet hvis muligt.