Hvordan modtager jeg min faktura? Hvordan modtager jeg min faktura?

Hvordan modtager jeg min faktura?

Gloy Gloy

Din faktura fra Klarna sendes til den email du har registreret under din bestilling. Vi sender ingen faktura ud via post.

Du kan logge ind på Klarnas portal https://app.klarna.com/login , hente og betale din faktura direkte eller tage kontakt til Klarna kundeservice https://www.klarna.com/dk/kundservice/ og få tilsendt en ny faktura.