Kan man returnere produkter fra forskellige ordre? Kan man returnere produkter fra forskellige ordre?

Kan man returnere produkter fra forskellige ordre?

Gloy Gloy

Du kan sende produkter fra to forskellige ordre tilbage samtidig.

Du starter med at anmelde 2 forskellige retursager på https://www.coolstuff.dk/page/returns

med respektive ordernummer og email og vælg herefter at købe returfraktseddel for den ene retursag. Pak de produkter du vil sende tilbage i en kasse og klistre returfraktseddelen på den. Aflevere din pakke hos din nærmeste pakkeshop.