Kan jeg vælge en anden leveranceadresse? Kan jeg vælge en anden leveranceadresse?

Kan jeg vælge en anden leveranceadresse?

Gloy Gloy

Ja du kan altid vælge en anden leveranceadresse end din egen i din bestilling. Perfekt hvis du skal sende en gave!

Under leverance kan du “redigere” din adresse og fylde i modtagerens adresse i stedet for.

Vil du ændre adressen efter du har bestilt er dette muligt om du har valgt Budbee som leverance. Det er ikke muligt for os at ændre adressen for Bring eller GLS leverancer.